Poradňa DURAVIT Starck 0822350007

Autor: | Vložené: 18.02.2017 000 18:03 | Témy: Poradňa DURAVIT Starck 0822350007

82725.00 Starck 3 Urinal

ak by som potreboval s automatickým splachovaním (senzor, radar) čo by ste mi odporučili

  • 22. februára 2017 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň, odporúčame Vám radarový splachovač pisoárov- je jednou z posledných noviniek, ktorá spĺňa najvyššie nároky na hygienu. Vďaka radarovému senzoru splachujú pisoáre iba po ich použití. Splachovací systém je umiestnený za pisoárom a reaguje len na jeho použitie – vyhodnocuje zmeny, ku ktorým dochádza vo vnútri pisoáru pri prietoku kvapaliny. Doba splachovania pri radarových splachovačoch je nastaviteľná od 0,5 do 15,5 sekundy, minimálna dĺžka zmien registrovaných radarovým senzorom potrebná na vyvolanie spláchnutia je nastaviteľná od 6 do 15 sekúnd. Po šiestich hodinách od posledného splachovania dochádza k samočinnému spláchnutiu, vďaka čomu bude pisoár vždy čistý. A úspora je viditeľná už pri prvom splachovaní – splachujete len jedným litrom vody.

    V prípade lacnejšej alternatívy Vám odporúčame automatický splachovač pisoárov – infračervený. Tento typ reaguje na prítomnosť osoby pred pisoárom. Pisoár, resp. splachovanie sa aktivuje hneď po tom, čo senzor zaznamená osobu stojacu pred pisoárom určitú dobu, čo je približne 5 sekúnd. Jednoducho programovateľný elektronický systém umožňuje nastavenie rôznych možností a špeciálnych funkcií.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.